Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αγορά Κινητού Τηλεφώνου απο Κίνα.

Καλησπέρα. Στο παρών άρθρο θα αναλύσουμε την αγορά κινητού τηλεφώνου απο Κινέζικα μαγαζιά.Την τελευταία πενταετία έχουν αυξηθεί ραγδαία οι αγορές.Το όφελος είναι οτι έχουμε σημαντικό κέρδος στην τιμή αγοράς.
Πολλοί απο εμάς έχουμε τις αμφιβολίες τι θα γίνει σε περίπτωση επισκευής ή εάν καλύπτεται απο τις ελληνικές αντιπροσωπείες η εγγύηση?
Η απάντηση είναι οτι χρεώνεσαι τα μεταφορικά για αποστολή στην Κίνα , ελέγχουν τη συσκευή και συνήθως ενημερώνεστε μέσω Email.Το σημαντικότερο είναι οτι μένουμε τουλάχιστον για 30-40 ημέρες χωρίς συσκευή.
Το τελευταίο τρίμηνο λόγω των Capital Control δέν γίνονται συναλλαγές με την Paypal.Ορισμένα καταστήματα δέχονται τις συναλλαγές.
Ωστόσο η συναλλαγή μπορεί να γίνει κατευθείαν από τις διαθέσιμες χρεωστικές κάρτες του κάθε καταστήματος.
Η διάρκεια αποστολής συνήθως κυμαίνεται σε 30-40 ημέρες με το απλό ταχυδρομείο.Καλό θα είναι κατά την αγορά να ζητάτε να σας στέλνουν τον αριθμό αποστολής ώστε να παρακολουθείτε την πορεία αποστολής.
Προσωπικά ψώνισα από το εν λόγω κατάστημα 2 συσκευές:Αγορά Τηλεφώνου.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος σε 25 ημέρες είχα παραλάβει το δέμα και έχει άψογη εξυπηρέτηση.
Καταστήματα:
Gearbest
Coolicool
Minideal
Ιστοσελίδα για σύγκριση χαρακτηριστικών & τιμών
Σας εύχομαι καλές αγορές!


Συγγραφέας: Μελέτης Μαργαρίτης 4 /Ιουλίου /2016

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Σχετική Ενημέρωση με την αναβάθμιση ενός Υπολογιστη και την συντήρηση του

Ανάλογα τις απαιτήσεις του καθέ χρήστη πιθανόν ο ίδιος να κρίνει την αναβάθμιση του υπολογιστή ή την αγορά νέου συστήματος.
Παράκατω θα αναφερθούμε στις 2 κατηγορίες υπολογιστών(Laptop & Desktop)
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πόσες υποδοχές για μνήμη Ram έχει ο Yπολογιστής , τι τύπο μνήμης Ram έχει , τι Volt χρειαζόμαστε μπορούμε εύκολα να το μάθουμε αρκεί να κατεβάζουμε το CPU-Z και να ανατρέξουμε στις καρτέλες(Mainboard& SPD)
Σελίδα κατεβάσματος προγράμματος:CPU-Z
 Τι μπορούμε να αναβαθμίσουμε σε ένα Laptop?
Μεγάλο πλεονέκτημα των παραπάνω υπολογιστών είναι η φορητότητα, όμως μας θέτουν ενα όριο στην αναβάθμιση τους.Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα εξής:
-Μνήμη Ram
-Σκληρός Δίσκος ( HDD ή SSD)
-Επεξεργαστής εάν υπάρχει η δυνατότητα διαφέρει απο μοντέλο σε μοντέλο.
Οι SSD είναι νέας γενιάς σκληροί δίσκοι,το πλεονέκτημα τους είναι ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης σε σχέση με έναν HDD.Ωστόσο το κάθε GB στους SSD στοιχίζει.

Τι μπορούμε να αναβαθμίσουμε σε ένα Desktop?
Στήν ουσία σε κάποιο σταθερό υπολογιστή έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ριζική αναβάθμιση εάν μας το επιτρέπει η τσέπη μας.
Συνοπτικά έχουμε δυνατότητα αλλαγής:
-Μητρική Κάρτα
-Επεξεργαστής
-Μνήμες Ram
-Σκληρούς δίσκους (είτε είναι HDD ή SSD)
-Τροφοδοτικό
-Κάρτα Γραφικών
-Κούτι